Eti Mahallesi, Toros Sokak No:13/1 Çankaya/ANKARA 0(312) 229 39 12 info@elintaasansor.com.tr
  • Biz İşimizi Önemsiyoruz

    Sizin için

    Bizi Tanıyın

  • Biz İşimizi Önemsiyoruz

    Sizin için

    Bizi Tanıyın

Neden?
Elinta Asansör

Deneyim

1981 den günümüze

Destek

Desteğe ihtiyaç duyulan her zaman

Güven

İşini ciddiye alma

Zamanlama

Zamanında önlem en ucuz olanıdır.

En İyi Asansör Firması Olma Gayreti İle Ankara'dan Türkiye'ye Hizmetlerimiz

Elinta Asansör olarak, asansörlerinize gerekli periyodik bakım ve onarım hizmetini sunmaktayız. Asansörlerin aylık periyodik bakımları, yasal zorunluluk olmasının yanında, kullanıcıların güvenliğini artırmak, asansörü daha konforlu bir hale getirmek, arıza oluşumunu en aza indirgemek için yapılmaktadır. Asansörlerinizin bakımlarını, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yayınladığı Asansör İşletme ve Bakım Yönetmeliğine gore yapmaktayız.
Bakımcı firmanızı seçerken firmanın gerekli belgelere sahip olduğundan emin olmanızı tavsiye ederiz.
Asansör revizyon, kelime anlamı itibariyle mevcut bir asansörün iyileştirilmesi için yapılan işlemlerin genel adıdır.
Asansörleriniz, zaman içinde kullanıma bağlı olarak veya bakımlarının düzenli yapılmamasından dolayı gereksinimlerinizi ve ihtiyaçlarınızı karşılayamaz hale gelebilir. Elinta Asansör olarak uzun yıllardır asansör sektöründe olmanın verdiği tecrübe ile sizlere en uygun çözümü sunup, sürecin her aşamasında sizlerle iletişimde kalıyoruz.
Elinta Asansör olarak 1981 yılından günümüze 400’den fazla montaj tecrübemiz ile isteklerinize en uygun ve sorunsuz asansörü yapmaktayız. İlgili standartlara uygun asansörler yapıyor sizleri montaj sonrasında da yanlız bırakmıyoruz. Daha fazla bilgi için lütfen arayınız.
Bina sorumlusu, asansörün güvenli ve sorunsuz çalışması için ayda bir kez bakımını yılda bir kez de periyodik kontrolünü yapırmakla yükümlüdür. Yılda bir kez olan kontrol sırasında yetkili kuruluşlarca asansörler incelenmekte ve asansörün durumuna göre etiket vermektedir.
Kırmızı Etiket: Asansörün kullanım açısından yüksek riskli olduğunu belirten etikettir. Kontrol mühendisleri tarafından yapılan denetimde asansör kırmızı etiket aldıysa, asansörün kullanımı can ve mal güvenliği açısından uygun değildir ve kesinlikle kullanılmaması gerekir. Kontrol esnasında tespit edilen aksaklıkların 1 ay içerisinde giderilmesi gerekir, aksi takdirde asansör mühürlenerek kullanım dışı bırakılır.
Sarı Etiket: Asansörün kabul edilebilir risk seviyesinde olduğunu belirtir. Belirlenen aksaklıkların 2 ay içerisinde giderilmesi gerekmektedir.
Mavi Etiket: Hafif riskli olarak değerlendirilmiştir. Kullanımda herhangi bir kısıtlama yoktur.
Yeşil Etiket: Kontrolü yapılan asansörün kullanım açısından herhangi bir risk taşımadığı ve güvenli olduğunu ifade eder. Asansör can ve mal güvenliği açısından herhangi bir risk taşımamaktadır.